STOR OG VARIERT MASKINPARK

Graving og transport

Hønefoss og omegn Bygdeservice SA disponerer flere typer gravemaskiner, og utfører forskjellige typer mindre graveoppdrag. Ved behov for sprenging, kan vi også få dette utført av autorisert person.

Et godt fundament å bygge på er alltid viktig, og med våre gravemaskiner i flere størrelser, kommer vi godt forberedt til oppdraget hos deg. Her får du hjelp deg enten du skal bygge hus og trenger grunnarbeid, bygge garasje, eller trenger noen annen form for graving på din tomt.

Kontakt oss i dag for graving. Vi kjører også materialene både til deg, om du skal ha tilkjørt masser, og fra deg når du skal ha kjørt bort det vi graver opp!

Våre dyktige fagarbeidere har lang erfaring med både graving og transport, og sørger for at jobben gjøres raskt og effektivt, samt at det ser pent ut etterpå.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle