TRYGG OG EFFEKTIV TREFELLING

Trefelling / stubbefresing

Vi har etter hvert hatt mange oppdrag på trefelling, og har god erfaring fra denne type arbeid. Når vi er på oppdrag kvister vi, kapper til ved, rydder opp og kjører bort avfallet. Alt etter hva du som kunde ønsker.

For at du raskt og effektivt skal få fjernet kvist fra eiendommen din, disponerer vi også en flishogger. Vi utfører alt fra felling av enkelte vanskeligstilte trær i private hager til rydding av tomter og større byggefelt. Vår forsikring har selvfølgelig utvidet dekning.

Trenger du å fjerne av stubber i hagen på en enkel og skånsom måte, ordner vi så klart det! Stubber i hagen er lite dekorative, i veien for plenklipping og kan dessuten tiltrekke seg maur og andre uønskede kryp. Fjerning av stubber har hittil ofte vært en både omfattende og kostbar affære. Hvis stubben skal graves opp, kreves det adkomst for gravemaskin, og det er ikke alltid like lett i en hage. Dessuten vil det ofte medføre skader på plen, samt et stort «krater» der stubben har vært.

Det er derfor en glede å si at vi nå kan tilby en både enklere og rimeligere løsning: Stubben freses vekk på stedet. Resultatet blir kun et hull i bakken, noe større enn stubbens omkrets, og sagflis. Fresedybden er vanligvis ca. 10 cm. under bakkenivå. Vår maskin er kun 89 cm bred, og kommer gjennom de fleste hageporter.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.