FOR PRIVATE, BORETTSLAG OG NÆRING

Vaktmestertjenester

Vi utfører vaktmestertjenester for private, bedrifter, borettslag, offentlige bygg, etc. Dette kan være alt fra vedlikeholdsarbeid, hagearbeid, snørydding og strøing, beising, maling og ellers det som går inn under vaktmestertjenester.

Mange medarbeidere hos oss er allerede driftsteknikere i flere borettslag og forretningsbygg i Hønefoss og omegn.

Inngå faste vaktmesteravtaler der vi tar oss av vedlikeholdsarbeid og bygningskontroll for bygget ditt. Vi tar oss også av hagearbeid, hekkeklipp og annet arbeid du vil ha utført utomhus.

Vi har dyktige og serviceinnstilte vaktmestere, som utfører alt av vaktmesterarbeid. Alle våre medarbeidere har lang erfaring innen vaktmesteryrket, og de gjennomfører alt fra små håndverkertjenester til vedlikehold og tilsyn på din eiendom.

Om sommeren klipper de gress, trimmer hekker og busker. Vinterstid rydder de snø, strør og fjerner istapper fra bygget ditt.

Kontakt oss for en vaktmesteravtale for ditt borettslag, sameie eller forretningsbygg. Vi kommer gjerne på en gratis befaring hos deg!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.