Små og mellomstore oppdrag

Snekring og vedlikehold

Vi påtar oss små og mellomstore snekkeroppdrag som oppsett av tilbygg, garasjer, verandaer, skifte av vegger og tak, oppsett av gjerder og slike ting.

Ellers utfører vi det meste innen vedlikeholdsarbeid. Det kan være vedlikehold på hus, på vei, i hage og ellers hvor man kan tenke seg. Vi kan for eksempel vaske og skrape maling av huset ditt før det skal males, og vi tar oss av maling av huset også, om du vil det. La oss også skifte takrenner, eller reparere taket ditt. Bare ring oss, eller send en melding, om det er noe du skal ha gjort!

Snekkerne våre har mange år med erfaring fra snekkeryrket. Om prosjektet ditt er stort eller smått, så spiller ikke det noen rolle for oss. Alle behandles likt her!

Kontakt oss i dag om du skal ha noe gjort eller vedlikehold som krever en dyktig snekker eller håndverker, for det har vi opptil flere av!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.