VI HAR OGSÅ ET

BREDT KONTAKTNETT

Hønefoss og Omegn Bygdeservice SA er et samvirkeforetak dannet av en gruppe selvstendig næringsdrivende gårdbrukere fra Ringerike og Hole kommuner. Foretaket ble etablert i desember i 2003, og vi har nå 17 andelseiere. Aktiviteten har vært jevnt stigende, og i 2020 oppnådde vi en omsetning på 17,5 millioner kroner.

I tillegg til andelseiere, har vi et bredt kontaktnett med andre enkeltpersoner og bedrifter, slik at vi kan organisere og koordinere større oppdrag der vi ikke har alle ressurser selv.

Et fortrinn er at vi er meget fleksible, og vi kan som regel ta jobber på kort varsel.

VI ER EN DEL AV

BYGDESERVICE NORGE

Bønder må være allsidige i sin daglige drift, og til sammen har vi erfaring og kunnskaper innenfor mange områder. Dessuten disponerer vi et rikt utvalg av maskiner og redskap. Vi tar jobber for offentlig sektor, bedrifter og private. Et fortrinn er at vi er meget fleksible, og vi kan som regel ta jobber på kort varsel. Vi kan leies til korte eller lange oppdrag – alt etter hva kunden ønsker.

Ved hjelp av felles markedsføring, fakturering og organisering av oppdrag til medlemmene, kan vi tilby konkurransedyktige priser. Faste forhåndspriser på enkeltoppdrag kan også avtales i noen tilfeller om ønskelig.

Vi er en del av Bygdeservice Norge, som i dag teller rundt 30 foretak over hele landet. Vi samarbeider med de andre foretakene der vi mangler erfaring, maskiner, arbeidskraft eller kompetanse.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.